Ontruiming woning/bedrijfspand.

Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat u zelf niet in staat bent om een woning of bedrijfspand te ontruimen. Op zo’n moment bent u bij Loodswaar Woerden aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en zijn in staat om u deze zorgen uit handen te nemen.

 

Nadat u zelf de eventuele waardevolle en persoonlijke spullen heeft uitgezocht, starten we met de ontruiming. De inboedel wordt door ons afgevoerd naar onze loods. Het pand wordt opgeleverd volgens de wensen van de eigenaar. Wij proberen zoveel mogelijk spullen een tweede leven te brengen, we hebben fijne samenwerkingen met verschillende kringlopen, goede doelen en instellingen. 

 

 

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is ons belangrijkste doel. Dankzij Loodswaar Woerden heeft u geen omkijken naar de ontruiming. Wij zorgen voor een correcte, secure en snelle afhandeling. kosten ontruiming

De prijs van de ontruiming wordt onder andere bepaald door het aantal ruimtes, de hoeveelheid goederen die ontruimd dienen te worden en de omstandigheden.

 

Op voorhand komen wij langs om de situatie en locatie te bekijken en u krijgt van te voren een offerte toegestuurd. Na goedkeuring van de offerte plannen wij een datum en zorgen wij ervoor dat het pand binnen de gestelde tijd klaar is voor oplevering. Wij werken met een oplevergarantie.